Elk voorjaar én elk najaar wordt Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn georganiseerd. Vanaf heden zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie: Het nieuwe Buurtcentrum op de Eerste Oosterparklaan 76!

De eerstvolgende beurs is de Najaarsbeurs op vrijdag 4 oktober  2019 van 19:00 - 20:30 uur en zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00-11.30 uur.

De beurs wordt gehouden in het Nieuwe Buurtcentrum op de Eerste Oosterparklaan 76 in Utrecht. Het buurtcentrum is gelegen in de wijk Parkwijk en ligt vlakbij winkelcentrum Parkwijk.

Het bezoekadres van de beurs: Buurcentrum Eerste Oosterparklaan 76 3544 AK Utrecht.

Per dagdeel zijn er ruim 30 particulieren die gebruikte kinderkleding en speelgoed verkopen.

Ook deze beurs zullen er ook weer webwinkels en/of kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

Kiekeboekids.

Lotingsavond

De lotingsavond voor de tafeltjes is dit jaar op woensdag 25 september  2019. Als verkoper kun je dan mee loten voor een tafel op vrijdag 4 oktober of zaterdagochtend 5 oktober 2019. Alleen particulieren kunnen tijdens deze avond een tafel huren voor de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed.

Verkopers dienen vooraf kennis te nemen van het beursreglement.

Foto impressie

Goede doelen

Naast de familie Kok uit de Meern (die sinds 2002 samenwerkt met de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn), hebben verkopers ook de mogelijkheid restant speelgoed en kleding te doneren aan de Speelgoedbank en Stichting babyspullen.

Ook op de beurs

Deze beurs zullen er ook weer webwinkels en/of en kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

* Kiekeboekids